Post by coorfindphomari on Feb 28, 2022 13:04:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код генератор грошей ▞▞▞
▞▞▞ Supreme Duelist Stickman 2022 version ▞▞▞
Мені подобається ця гра. Ця гра настільки легко видалити 🌝 HAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHABAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH ABAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH ABHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHJAHAHAHAHAHAHHAHAHAH HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAJAHAHHA HI HBAHAHABAHAHABAHHAHAHAHAHAHAHABABABABAHHAHAHAH HAHAHAHAHJAAHHAHAHAH.
Stickman duelista supremo Acción rll
Близько 30 хвилин було дуже весело, бій виглядає круто, і є багато зброї. Імовірно, через деякий час вам досить швидко набридне, і в цій грі є пісня, яка повторюється кожні 6 секунд, і це викликає бажання вбити себе. Але крім цього, я думаю, чудова гра.
Supreme Duelist Stickman Hành động rvn
Вау, ЦЕ ЧУДОВО. Насправді це дуже хороша локальна багатокористувацька гра, але протягом кількох місяців не було жодного оновлення. Будь ласка, поставте нове оновлення з новою зброєю. Будь ласка. Ну і ще одна річ, що при використанні зброї «сюрікен»; Коли ми вдаряємо в живіт крупника, він насправді відлітає набагато далі, ніж зазвичай. Будь ласка, виправте цю помилку якомога швидше і БУДЬ ЛАСКА, виправте її. (Якщо можливо). У будь-якому випадку, дуже дякую за цю чудову гру!
Supreme Duelist Stickman Azione ntd
Це чудова гра для гри, якщо ви хочете швидко пограти в дуелі, тряпичні ляльки та веселощі. Це стає нудно, якщо ви використовуєте його як додаток, який постійно використовується.
Це смішно поганий і веселий, хоча причина, чому я оцінюю його лише 3 зірки, тому що деяка зброя, збої та навіть режим виживання зіпсують мою гру, хоча я сподіваюся, що ви виправите ці збої, а також внесете деякі зміни в зброю, я також сподіваюся, що вони будуть нові карти та багатокористувацький онлайн, тому що я хотів би ще!!! деякі люди з серпом, але також бажають, щоб бомба була покращена, тому що в цей момент вона стає більш жартівливою, оскільки її призначення є лише оглушенням і відкиданням, на відміну від гачка
какашка
На мою думку, ця гра найкраща в зброї. Але, ударами кулаками та ногами! Ми не можемо завдати шкоди супернику, іншими словами, коли я стрибаю на ворога, і якщо моє тіло торкнеться, воно не може завдати шкоди, це мене злить!!!😠😠!!!
Це сфальсифіковано, чому в одному раунді гравець 9-го рівня вів себе тупим, але потім він став невидимим, я вдарив його лавою та списом кілька разів, але коли Він вдарив мене своїм грейфером, це відкинуло мене далеко, і я в одну мить помер у цій грі unrigg.it це дуже погана гра, припиніть шахрайство Редагувати: мені подобається нове оновлення, тому я змінив на 5 зірок, але я був дивним, сказавши, що це сфальсифікована, лол, але я просто сумую за старими капелюхами, а все інше дивовижне
Я люблю цю гру, але я не можу добре контролювати свого персонажа. Будь ласка, додайте кілька ідеальних елементів керування
Вона нудна
Елементи керування до біса незграбні, а ігровий процес міх, я думаю, я міг би повеселитися, якби ти грав з друзями
легко стати грою на 4-5 зірок, якби не відсутність параметрів налаштування та, що більш важливо, елементів керування. Немає жодних причин не мати спеціальних бхтонів для стрибків і щитів або подвійних палиць, щоб я міг рухатися і атакувати в окремих ділянках. id також любить спосіб грати лише з певною зброєю, як-от інтерфейс елементів SSB.
Ця гра жахлива залізна людина, чому у залізної людини немає лазерів замість вогню, а також у цій грі немає pvp. Я це ненавиджу.
Мнаррп
Gameloft Classics: 20 Years Arkády wvg
Спочатку весело, але стало нудно, коли я грав у неї тиждень тому. Потрібні додаткові оновлення та нова зброя. Ви також повинні мати можливість грати онлайн, але ви не можете
Це не має сенсу. Управління дурне, його неможливо контролювати, а атаки здаються випадковими.
Гра фігря
Це дуже класна гра тільки багато реклам і ще у мене лагає
Ця гра супер-пупер крута, повірте мені, я просто хочу, щоб вони додали онлайн-режим.
Гра клас кращої немає
Я ненавиджу бомбу зворотного відліку і потяг. Будь ласка, видаліть їх. І зніміть, будь ласка, збройний портал.
Ця гра не така весела, як проект Stickman, вона просто дуже нудна, управління дуже погане, тому що вам потрібно натиснути, щоб використовувати свою зброю. Комп’ютери дійсно тупі, трохи розчаровані, але це ваша перша гра. Але це лише моя думка, якщо вам подобається ця гра, це добре
Supreme Duelist Stickman Action fnw
дійсно смішна і хороша гра, я і мій друг завжди сиділи поруч і грали на моєму екрані 10/10 графіки та 10/10 сміху На жаль, я граю на хромбуці, тому, коли коли-небудь я відкриваю свої сповіщення, екран стає чорним. Крім того, коли я граю або відкриваю гру, екран постійно блимає чорним.
Немає оновлень, якщо його помилка не виправляє дуже поганих ботів і не може змінити колір зброї
Гарна гра, але я хотів би, щоб розробники більше попрацювали над наданням кращих елементів керування, а не над кількістю персонажів. З одним лише контролем для всього, як ми можемо грати? Таке враження, що розробник просто експериментував. Гра виглядає круто, але трохи роботи не може зробити її супер дивовижною. Інакше будь-хто видалить його протягом двох годин.
Добавте броню а так гра супер
У мене є хороші новини і погані новини хороші новини, це мені подобається, але для завантаження потрібні години, і мене це дратує, як дуже погано, і я ненавиджу ігри, які займають години й години, тому я поставив одну зірку, тому що їх установка займає дуже багато часу навіть я граю на своєму планшеті, мені подобається гра, але для завантаження подібних ігор потрібен багато часу, які, коли ви їх встановлюєте, працюють дуже швидко, і я граю в них спокійно, без гніву, без планшета, навіть без гніву, без затримок, так і створюю їх ігри швидше добре
Я люблю цю гру, але одна проблема, якщо ми створимо карту, я створю карту, яка була настільки великою, і я помилково натиснув видалити карту, і моя карта зникла, якщо ви поставите це оновлення, якщо ми натиснемо видалити, він скаже так або ні, тоді карта з’явиться не видаляти
Давайте обновку пж
Я ЗАВЖДИ ВМИРАЮ ВІД ЦП, що це дратує
Гра норм але я її удалив трохи тупа
Після останнього оновлення гра сильно помінялася в гіршу сторону. Я б хотів, щоб повернули все те, що було до остатнього оновлення. Ну а також було прикольно, щоб додати якусь компанію, щоб можна було грати Онлайн.
Це весело і все, але тут багато реклами, а що з ботами? Коли ви боретеся з ними, вони просто втікають і чекають, поки ви помрете біля самої карти, будь ласка, змусьте їх битися більше, ніж карта.
Чудова гра, і все це з великою різноманітністю зброї та варіантів налаштування аватара на вибір, а також з багатьма етапами для боротьби. Єдина моя скарга полягає в тому, що ви не можете націлити будь-яку зброю дальнього стрільби у свого супротивника, не кинувшись прямо на нього. в процесі. Yall, ймовірно, повинен зробити це, щоб ви могли цілитися другим джойстиком, переміщаючи свого персонажа першим.
Ця гра крута!!!!!.
Реклама є більш збалансованою, ніж в іншій ігорі про стикмена, і фактична багатокористувацька гра в цій грі робить мене веселою, і там було багато шахрайства, тому я думаю, що ця гра чудова. Плюс є ще офлайн, і виживання так, як я сказав: ця гра чудова.