Post by rempkewlwaltcrowsan on Feb 11, 2022 10:48:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dictators : No Peace ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dictators : No Peace IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Dictators : No Peace 2022 version ▞▞▞
Karta ili cijeli korisnički interfejs/način na koji komunicirate s igrom je užasan. Zumiranje ili pomicanje su opcije koje imate. MOŽETE učiniti oboje, ali brzina pomicanja je stalna konstanta; svitak od 1 inča će prijeći Tihi ocean. 90% gumba ne registrira vaš prvi klik i to je cijeli razlog zašto sam deinstaliran. Igra je zabavna, ali način na koji komunicirate s navedenim zabavnim igranjem natjerao me da deinstaliram.
Vrlo laka i zabavna igra. Jedina stvar koju preporučujem je drugačija mehanika invazije.
2 zvjezdice jer sam preuzeo Ujedinjeno kraljevstvo i tamo je pobunjenička snaga magično dobila 3 zvjezdice i napala moju koja je imala 2 zvjezdice, ne znam zašto zračne snage ne mogu ništa protiv kopnenih snaga kada većina aviona može bacati bombe, molim dodajte ga gdje zračne snage mogu napasti zemlju
Ova igra je super! Lako je igrati, lako je razumjeti i ubija vrijeme, ali je i prilično dosadno. Ne možete učiniti ništa umjesto da samo čekate novac i trgujete. Nadam se da igri možete dodati još značajki.
Zabavna igra, ali treba jednu veliku promjenu - zarađivati novac. Zarađivati novac je apsolutni zadatak... potrebno je predugo da se obnovi vojska nakon svake bitke. Uzimajući u obzir činjenicu da je potrebno osvojiti 159 zemalja, potrebno je najmanje 4 dana igranja da bi se zauzeo svijet. (ja sam na 4. danu i još imam ¼ do kraja) Osim ovoga, igru je zabavno igrati i preporučam.
Dictators : No Peace Simulacijske igre ewkv
Nije baš najbolja igra
Razlog........ svaki put kad zaustavim igru, bez obzira na to koliko dugo, uvijek se vraćam na početak igre i gubim sve što sam napravio. Pokušao sam delete ponovno učitati nekoliko puta, i dalje isti odgovor. I ja uživam u igri, pa ako mogu riješiti problem, ponovno ću učitati...... Pa nakon što sam se nadao da je ovo pročitano, ponovno sam učitali igru i, pogodite što. .... JOŠ UVIJEK ISTI PROBLEM Da i da.
Iskreno, za razliku od drugih ljudi, ovo mi treba toliko dugo da završim igru. I to mi se sviđa jer se moram veseliti igranju. Sretno u poboljšanju ove igre ako je moguće. EDIT: Molimo uzmite u obzir ideje koje ljudi imaju. Dosadno je i postaje sve dosadnije
Pronašavši ovu igru, nisam očekivao puno od nje sve dok je nisam stvarno igrao. Prilično je zabavno i iznenađujuće dobro. Došao sam ovamo zbog Countryballa uloženog u to. Nisam siguran koja je svrha trgovanja. Ne čini se toliko jasnim, ali nema zaostajanja, nema brzih uočljivih bugova i nema oglasa prema mom iskustvu. Apsolutno mi se sviđa. Jako lijepo urađeno. ❤❤❤
Igra je jako dobra igram svaki dan i osvajam je zabavno igrati opet i opet neki propusti su da nekad kad moja vojska krene i bori se i vrati se tako da nema štete ako popraviš ovaj propust bit će zabavnije i hvala
To je gubljenje vremena, da je ovo neaktivna igra u kojoj možete zaraditi novčiće dok ne igrate, zapravo bih pokušao dovršiti igru. Ova igra je dosadna i gubitak vremena za svakoga tko pokuša igrati ovu igru.
Ova igra je dobra i zabavna
Sranje što nema offline zarade, ali je još uvijek gud
NEMA PALASTINA! isprva sam mislio da ću je negdje naći ali nije ni tamo, mislim da je to tako nepoštovanje prema muslimanskoj demografiji pošto sam i ja jedan od njih pa sam deinstalirao igru i dao joj jednu zvjezdicu nadam se da će se to uskoro popraviti jer bit će izvor nevolje za većinu muslimana.
Dosadno nakon 2 sata
Odlična igra. Svima preporučujem igram je svaki dan
Super igra, samo kad sam napao tursku i osvojio je, za tri sekunde nakon osvajanja mi je pisao da je pobuna u Turskoj. Možete li molim Vas da popravite da ne bude svake sekunde pobune u okupiranoj državi? Hvala Vam!
Sjajna igra..sviđa mi se igra. Trebaju mnoga ažuriranja nakon što sam počeo kao srilanka i pobijedio, ali bilo bi bolje osvajati regiju po regiju ili državu po državu kako bi zadržao hype i dulju igru ..dodajte neke sporedne zadatke i saveze kako bi više ličilo na stvarni život, ali zadržite ista animacija bila je prava zabava
Nakon nekog vremena naučite mehaniku i ona se jako ponavlja. Nije potrebno puno strategije. Ipak mi se sviđa karavanski sustav. Doduše, također bi moglo biti korisno više detalja. Možda bi se to moglo drastično poboljšati kada bi ratovi bili malo više uključeni i ako bi bilo više prijetnje ili više brige o više zemalja koje ste preuzeli. Općenito sjajna igra za ubijanje vremena
To je užasna i problematična igra koja se ispričava zbog diktatora i nuklearnih napada. Njegova mehanika je tako jednostavna i igra je u osnovi + i - izračun trupa.
Nije loš koncept, ali bi trebala biti veća nagrada za kolonizirajuće zemlje. Na kraju ćete morati prilično obnoviti svoju vojsku nakon svakog sukoba, a od kolonizacije dobivate samo 2 zlata u sekundi, tako da širenje nikada ne postaje manje zamorno.
pričekajte i kliknite igru. čekaš, napad pobjeđuje. čekati pobjedu u napadu. uštedjeti novac braniti pobunjenike. vaše jedinice ne znače ništa, AI je suvišan, a ekonomija je bljutava. oprostite, to nije strateška igra, to je čekajte i tapnite dok ne pobijedite.
Željeli biste ocijeniti više, ali jednostavno ne mogu. To je previše osnovno... sjajna ideja i sviđa mi se što vam se ne dodaju stalno na licu. Ali prilično je glupo kada izgubiš rat od nacije s kojom. 00001% vatrene snage jer su imali pola čamca i nekoliko posade... pomislili biste da bi se s ogromnim zračnim snagama i vojskom suprotstavilo jednom čamcu... Treba imati neku interakciju između vrsta jedinica. Druga mudra želja da možete pokrenuti aplikaciju dok je telefon isključen, troši bateriju
Previše se ponavlja samo čekaj novac ili trguj za njega dobij dovoljno novca nadogradi svoju vojsku napad izgubi sve učini isto iznova s malom iznimkom jer ti zemlja koju si zarobio sada daje 2 novčića više u sekundi i uvijek budeš napadnut pa si treba nadograditi svoju lokalnu vojsku i kad ta zemlja izgubi još uvijek imaju vojsku s 5 zvjezdica pa je kao da su samo potrošili moje stvari pa nisu ni oslabljeni pa ih ne možete napasti, to je samo dosadan spor proces ponavljajuća igra smeća
Bilo je zabavno dok nisam shvatio koliko je bugly. Vašoj vojsci treba 20 minuta da krene u rat s bilo kojom zemljom.
Cooking Max: giochi di cucina Arcade xbw
Ova igra je jedna od mojih omiljenih mobilnih igrica ikad
Igra s vrlo malim naporom. Igrao sam je nadajući se da će se poboljšati, ali iskreno, vrlo jednostavna i bezumna igra. Ne preporučujem.
Volim seoske balove. Igra je vrlo vrlo bog end epic end legendery end inposible! Moja zemlja Hrvatska je velika država. Kraj Hrvatska je europa nema rusije, francuska italija kraj njemačke. Kraj Hrvatske ima Afriku. Zbogom Hrvatska!
Imam isto mišljenje kao i drugi ljudi, a pronašao sam i bug, nakon nekog vremena igranja, vaša mornarica i vojska kada su u ratu zapravo ne idu u područje na koje želite da idu u rat, primjeri : Nova Gvineja, Gvineja Bisau, Sudan itd., popravite ovo i dodajte način rada za više igrača i napravite različite poteškoće za AI, na primjer, stari (ova trenutna verzija) i novi (s novim i poboljšanim AI) sa svakim od 4 poteškoće , Easy, Mediocre, Hard and Insane i dat ću 5 zvjezdica
Vau... Ne mogu ni objasniti koliko je ova igra dobra, a ako želite znati zašto je ovdje: 1. Sama stvarna igra poput trgovine, vojske, kolonija i sl. s njima su se tako dobro snašli i iako je bila ažurirana u prosincu 2020., ova igra je još uvijek ugodna 2. Ovo je igra o tome da budete diktator i idete u rat i stoga nije iznenađujuće kada možete koristiti gotovo sve zemlje koje biste ikada mogli spomenuti kao ako završite igrati kao Indija tada možete postati loša strana SAD-a: zastarjelo );
Dictators : No Peace Simulacijske igre ewkv
Lijepo
u redu je
To je dobra igra, ali vrlo ponavljajuća i dosadna. Također traje zauvijek, uglavnom je linearna progresija, a ne eksponencijalna. Također je previše jednostavno