Post by rempkewlwaltcrowsan on Feb 11, 2022 11:00:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Enostavno se ne morem prijaviti z ničemer. Facebook, Google, e-pošta nam daje napake pri preverjanju pristnosti. Moj sin je res žalosten, ne more se vrniti na račun.
Little Big Snake Vabaajamängud jdea
Little Big Snake სხვადასხვა mox
Igra je v redu za ubijanje časa. Cilji, ki jih je treba doseči, so tako daleč in kontrole so včasih nejasne in pogled je grozen
Epska igra za odrasle in otroke
Ne morem uporabljati s-peresa. Uporaba prstov se je izkazala za malce moteče, saj je zaslon zagorel od mojih prstnih odtisov . Prav tako ne morem zapustiti igre z gumbom za nazaj, kar je zelo nadležno
Pravzaprav je dobra, toda danes zjutraj sem pravkar posodobil igro in je nenadoma ni bilo mogoče odpreti. Super bi bilo, če bi ga lahko popravil
zabavna igra v vseh pogledih, samo PREVEČ OGLASOV PREPOGOSTO pokvari izkušnjo
Všeč mi je aplikacija in kako gladko teče ... Ena težava zame je, da mt ads ne delujejo in ne dobijo nagrad/dodatnega življenja. Vsakič moram znova zagnati igro.
Ta aplikacija mi ne dovoli igrati. Blokira me pri igranju, popravi. Če bi bil na vašem mestu, bi poskrbel, da ta aplikacija deluje, ker je bil samo teden, ko nisem igral na njej in mi je vzela privilegije, da je tako neumno. Ampak, če lahko to popravijo, jim bom dal pet zvezdic, za zdaj pa jim bom dal tri. Zdaj pa moram to izbrisati, dokler ni popravljeno.
Najboljša grafika 👀 Brez zamika Najboljša igra vseh časov 😉
Kar naprej govori slaba povezava, potem ko sem igral prvo igro po nalaganju.. Naloži, igraj igro, umri, igraj znova, slaba povezava. Za ponovno igranje je potreben ponovni zagon igre... 😡
Jaz ljubim to igro. Ampak resno sovražim, da se VEDNO kvari! O tem sem jim poslal e-pošto in videl, da jih ima tudi veliko drugih. Ampak tega ne bodo popravili. Brez sprememb. Ne morem nadzorovati svoje kače in me zaleti v steno ali pa se sploh ne premakne. Resnično draži. Zaradi tega preprosto nočete več igrati.
Little Big Snake Hygge gaaa
Ta igra je res dobra, toda trening kač je zelo pomemben
Ni slabo, vendar ne cenim oglasov
Veliko timov, ko poskušam oživiti kačo z ogledom oglasa. Zaslon bi zamrznil in čeprav sem po oživitvi še vedno lahko premikal kačo, je bil zaslon ves pokrit s prejšnjim zaslonom. Prosim, poskusite popraviti.. Res mi je všeč ta igra..
Opravljeno plačilo za vip, vendar ni prikazano
Odlična igra, vendar preveč oglasov
Obožujem to igro, toda v mojem oneplus 8 se velika črna vodoravna črta približa luknji za kamero, kar uniči izkušnjo. Upam, da boste to popravili v novi posodobitvi, da bom lahko užival v tej igri na celotnem zaslonu na svojem Oneplus 8.
Na trenutke je moteč, ne sledi prstu tako dobro kot drugi
Little Big Snake নৈমিত্তিক gwh
Lepa grafika in prenovljena različica slither.io!
Ta igra je zelo dobra igra in ta igra je zelo smešna igra. Ta igra mi je zelo všeč. ❤️
Igra vas bo naključno pripeljala do smrti, če boste delali dobro. Če je vaš rezultat previsok, se bo vaš obrabljen naključno obrnil v nasprotno smer, kamor mu boste rekli, da naj gre.
Počasna povezava z vašim strežnikom.. do številnih oglasov
Všeč mi je ta igra, samo sovražim, kako moteča je, ko je signal nizek. Tudi s 3 črtami na 4G tako močno zaostaja, da ga pustim na avtopilotu samo za igranje.
Ta igra je neverjetna, res je zabavna in preobleke so res kul, vendar bi mi bilo všeč, če bi v to igro postavili hudičevo kožo, ker mislim, da so hudiči res kul!!!!
preveč nadležnih oglasov.....
Moja povezava nwtork je pravilna, vendar piše o napakah v omrežni povezavi zdaj sem razočaran, zato bo prvi začetek spremenil pregled, če bo težava odpravljena
Dala bi mu 5 zvezdic, če ne bi bilo toliko oglasov. Vem, da razvijalci tako služijo denar, vendar je preveč oglasov – po vsaki igri je vsaj en oglas:/ Poleg tega igra včasih doživlja napake in hrošče, zaradi katerih pogosto umrem in to je res frustrirajuće, ko si res velik. Ne pričakujem, da bodo veliko spremenili igre, a vsaj popravili napake. Hvala vam!
Všeč mi je ta igra, vendar je ena težava: Vse regalije so vip, prosim, kupite nekaj regalij s kovanci in diamanti, prosim, naredite to.
Mislim, da je vse v redu, sprejmite dejstvo, da je toliko oglasov in je klepet samo za VIP uporabnike, da je tako razočaranje, ker imajo druge igre brezplačen klepet.
Pravkar sem ubil kralja 3x pa nisem dobil (vip) ne vem 😕zakaj in pred kratkim ob vstopu v LBS NEKAJ MATAINES VPRAŠA KAJ JE MATAINES? PLS, ODPRAVITE TA TEŽAVA Obožujem to igro I
Goooood , skrij vodnik okoli kače .
Dobra igra, ampak oglasov je preveč
bilo je zabavno igrati, vendar mi je prenehalo delovati, poskušal sem zaviti levo ali desno, vendar bi šel naravnost
Igra je dobra. Ampak nekako se mi zdi, da so igralci roboti. V igro se ne ukvarjajo veliko, je res sumljivo.
Comics Bob Puzzle tci