(Android/iOS) War Robots Multiplayer Battles fırıldaqçılar pulu səhv salır
Feb 28, 2022 12:51:54 GMT
Post by coorfindphomari on Feb 28, 2022 12:51:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar pulu səhv salır ▞▞▞
▞▞▞ War Robots Multiplayer Battles 2022 version ▞▞▞
Mənə deyir ki, yeniləməliyəm, sonra məni oyun mağazasına yönləndirir. Yeganə seçimlər silmək və ya oynamaqdır. Heç bir yeniləmə yoxdur və oyunu oynaya bilmir.
Pis deyil😒
War Robots Multiplayer Battles Darbības spēles wyld
Bütün müxtəlif mexanizmləri və silahları bəyəndiyim oyundan həzz alıram. Bu, həqiqətən əyləncəli və dayanmadan hərəkətdir, hər hansı bir onlayn oyunda olduğu kimi, bir neçə dollar irəliləməyə kömək edir, lakin ən yaxşı silahları mağazada qızılla, eləcə də ən yaxşı robotlardan bəziləri ilə almaq mümkün deyil. Hər hansı bir oyunda olduğu kimi, bir neçə dollarla kömək edir və düşünürəm ki, ardıcıl "superchest"lərdə eyni mükafatı təkrar-təkrar almaq lazımdır. (Qabaqcadan bir yerdə mükafatlar üçün düşmə dərəcəsi olmadıqda?)
Pool Clash: 8 ball game Olahraga bit
Oyun yaxşıdır və hər şeyə baxmayaraq, hitboxları düzəltmək lazımdır. Hitbox oyunçunu hədəfə alanda və mən kameramı bir az hərəkət etdirəndə, hədəflənən oyunçunu çəkməyimə baxmayaraq, hitbox sadəcə başqa oyunçunu hədəfləyir. Bunu düzəldə bilsəniz, edin. Bunu düzəldəndə mən onu 4 qiymətlə qiymətləndirərdim
Əvvəlcə əla oyun idi (2016). İndi böyük bir nağd pul. İllərlə əyləncə üçün təşəkkür edirik. Pul və vaxt itkisi. Qeyri-adi qabiliyyətlərə, güclü silahlara və hər şeyə görə çoxlu pərəstişkarlarınızı itirəcəksiniz... Oyun 5-ci və sonuncu dəfə silinir.
OK, ƏLAQƏLƏR QRAFİKASI var və təkcə bu deyil, həm də yaxşılaşması üçün bir az vaxt lazımdır, belə ki, bu, sadəcə bir quiq yükləmə və quiq silmək deyil. Həmçinin şəkillər saxta deyil və bunu görürsənsə və bu oyuna şübhə ilə yanaşırsansa, sözün əsl mənasında sizə baxın. tube videolarını 5 ulduzdan saxlayan tək şey hədəfləmə sisteminin işə ehtiyacı olmasıdır
Qardaş, ümumiyyətlə, oynadığım oyunlarda heç vaxt bu qədər səhvləri olan bir oyunla qarşılaşmamışam, hətta hərəkət edə bilmirəm, vura və dönə bilmirəm. onlara bir şey və xüsusilə səhvləri düzəltmək deyil.
Bu oyun bir partlayışdır! Qazanmaq üçün ödəniş haqqında rəylər görürəm. Əgər kifayət qədər uzun yaşasanız, heç bir SATIN-ALMA etmədən döyüşdən sağ qala bilərsiniz, lakin bu, bir az vaxt aparacaq. Düşünürəm ki, uşaqları ana və ata müavinəti ilə işləyir. Mən bir neçə dollar düşürdüm, amma ümumiyyətlə dərman dəstimi işə salmaq üçün güc hüceyrələrini almaq üçün ... sağ qalmaq üçün, lakin güc hüceyrələri olmadan qızılınız daha yaxşıdır. Böyük get və ya evə get.
Mmuuukemmmelllllll mutuss turkce olsa daha da yaxsi olurdu.
Got desiyleri bune donuz kimi yaratmis gote oxşuyur çox pox oyundur siz gijdilaxsibu oyunu yaradanin kökünü sikim
Çox xüsusi bir şey yoxdur. Qazanmaq üçün ödə, nə qədər çalışsan da, həmişə serverləri idarə edəcək. Klanların 99%-i qeyri-aktiv/ölü/demək olar ki, boşdur və onları yeniləmək həmişəlik vaxt aparır, beləliklə siz potensial mükafatlardan məhrum olacaqsınız. Robot seçimi yoxdur. Həqiqətən dəyməz.
Əyləncəli Oyun! Botların, silahların və kombinlərin böyük seçimi! Təəssüf ki... Onlar çoxlu vədləri pozdular və onların Ödənişli bir oyun olduğunu açıqladılar. 😢 11-10-21 redaktə edildi, mən inanıram ki, onlar nəhayət oyunçu təkliflərini eşidirlər! Oyun çox yavaş-yavaş təkmilləşir. Qrafika möhtəşəmdir! (Cihazınız onları işlədəcəksə.) Döyüşlər gərgindir! (Əgər iOS və Android ayrıdırsa və uyğunluq alqoritmləri sizi tankerlərə çatdıra bilmirsə.) Ayda orta hesabla 50 dollar xərcləyirəm. Əyləncəli, bahalı, sinir bozucu, həyəcanlı və çətin...
Xaiş edirəm oyuna fps 1 ci və 3-cü şahıs görünüş gəlsin.Birdə qılınc
Oyuna girmir
Oyun bir neçə il əvvəl əyləncəli idi, lakin aktual qalmaq üçün tez bir zamanda tətbiq alışlarına çevrildi. İstifadə müddəti bitən yeni valyutaların əlavə edilməsi ilə yaxşı əşyalar əldə etməyin yeganə yolu qənimət qutularına pul xərcləmək və ya böyük uğurlar qazanmaqdır.
Superr
Layiqli oyundur. Mən oyuna təxminən 150.00 ABŞ dolları xərcləmişəm və hələ də daha çox pul xərcləyənlər qədər güclü olmağa yaxın deyiləm. Davam edəcəyimə əmin deyiləm, çünki daha yüksək səviyyələrə çatdıqdan sonra rəqabətli oyunçu olmaq çox baha başa gəlir.
indi yükləyirəm çox gözəl oyuna oxşayır amma tez-tez yükləmə dayanır
War Robots Multiplayer Battles Veiksmas wkb
Arxa planda pulsuz işləyərkən əlavələri klikləsəniz və ya pul qazansanız, təkmilləşdirmələr əldə edə bilərsiniz..Ancaq səviyyəniz müəyyən dərəcədə tənzimlənir..təkmilləşdirməni öyrənmək oyunçunun fəaliyyəti üçün vacibdir...və edə biləcəyiniz faktdır. öz komandalarınız(klanlarınız) o deməkdir ki, dostlarınız istənilən yerdən istənilən səviyyədə sizə qoşula bilər...Bu, sonsuz seçimləri olan möhtəşəm 3D Robot atış oyunudur və ikili idarəetmə girişini idarə edəcək...Mənim yeganə problemim Alternativ əlavələr və Dronlar üçün yaxşı platformadır
Bu, çox yaxşı oyundur, amma istəyərdim ki, qalxanı adi bir mexanizmlə təchiz edərkən, onu qalxanla gələn mexanizm kimi istifadə edə biləydin.
Bu, əla oyundur, lakin uyğunluq onu birtərəfli döyüşlər əvəzinə ədalətli döyüşə çevirmək üçün daha yaxşı ola bilər.
Bu qədər iyrəncdir
War Robots Multigiocatore PvP Azione ndw
Bahalı.. bu əyləncəlidir və döyüş robotlarını gəzmək bir şey olduğundan bəri oynayıram, amma bu qiymətlər zarafatdır. Balanslaşdırın.
Güzəl
Əla oyun, ilk baxışdan iyrənc görünür, amma ona davam etsəniz, ən azı 10-cu lvl əldə etdikdən sonra daha yaxşı olacaq, daha çox oyun rejimi robotları və sərin silahları açmağa başlayarsınız, həmçinin siz birini izləməyi seçməyincə heç bir reklam yoxdur, buna görə də bəyənirəm oyun amma bir tövsiyyəm var, yall Sakit Okean kənarındakı yaegerlərdən birini əlavə etməli və ya birinin öz versiyasını əlavə etməlisən, əminliklə razılaşacaq oyunçular var.
Düzünü desəm, mən bunu sevirəm. Bu sadədir, lakin yenə də digər qısa oyunlar üzərində üstünlük verən çətin cəhəti var. Heç bir axmaq pop-up reklam yoxdur. Mükafat qazanmaq üçün hələ də reklam seçimi var, lakin bu, məcburi deyil. Üstəlik, ONUN ROBOTLARI!! Niyə sevməyəsən?
Yeni ela demekdir
İlk 10 matçdan həzz aldım, çünki onlar bərabər şəkildə üst-üstə düşürdülər, amma indi bir az daha yüksək səviyyəyə çatdığım üçün oyun məni təxminən 1 qol vuran oyunçularla uyğunlaşdırır. Bunu bəzi reklamların uzunluğuna əlavə edin və heç bir əyləncə üçün vaxt keçirmirsiniz.
Bu, həqiqətən əyləncəli bir oyundur, lakin siz kifayət qədər tez ödəniş divarını vurursunuz və ümumiyyətlə hər hansı resursa sahib olmaq üçün video reklamdan sonra video reklamı izləməlisiniz. Oyunun özü 4,5 ulduzdur, lakin reklamlar və özünü oynatma dəyəri həqiqətən təcrübədən uzaqlaşır.
Ekspertə çatana qədər əylənin. Oraya çatan kimi daha da irəli getmək üçün böyük pul ödəməyi gözləyin. Uzun müddət WR oyunçusu olan Pixonic çox acgözlük qazandı və təpədən endi. Yükləməyə dəyməz.
Oynamaq üçün ən yaxşı dollar ödəyin! Ancaq texniki dəstək yoxdur! Reklamlara baxmaq üçün hədiyyə yoxdur!! Qazandığınız və ya satın alınan hədiyyələr həmişə hesabınıza daxil olmur! Amma videolar tərtibatçıya pul ödəməklə işləyir, lakin siz mükafat almırsınız! İllərdir gündəlik oyunçu olsanız və minlərlə dollar xərcləsəniz belə bu yazılara cavab yoxdur!!! Nə qədər uzun müddət oynasanız və daha çox pul xərcləsəniz, bir o qədər diqqətdən kənarda qalacaqsınız.
Texniki məsələləri həll etmək üçün müştəri dəstəyi tələb olunur. Təkmilləşdirmək üçün qızıl almışdım və kömək etmək üçün 3 müxtəlif müştəri dəstəyi agenti lazım idi. 1-ci şəxs heç nə etmədi, 2-ci isə heç cavab vermədi. Mənə kömək edən yalnız 3-cü müştəri dəstəyi oldu.
Əla oyun, çoxlu strategiya və taktiki planlaşdırma. Onu 5 ulduz etmək üçün arzularım siyahısı:. Pul itirmədən OS platformalarını dəyişdirmək daha asan, komanda və klan üzvlərində digər insanlarla ünsiyyət qurmağın daha asan yolu və müxtəlif OS platformalarında digər üzvlərin daxil olduğu klanın qurulması.
War Robots Multiplayer Battles Δράση kvdu
War Robots həqiqətən əyləncəli bir oyundur. Bəzən. Komandalar bərabər uyğunlaşdıqda, bu, əsl gülüşdür. Ancaq bu çox tez-tez baş vermir. Daha tez-tez komandalar dəhşətli dərəcədə qeyri-bərabər olur. Komandanız ya tez məhv olur, bu da çox əsəbidir. Yaxud da komandanız Tanrınınki kimi düşməninizin arasından keçir. Əyləncəli səslənir, lakin əslində olduqca qənaətbəxş deyil. Bu oyun həqiqətən də xoş ola bilərdi, amma təəssüf ki, günün sonunda tamah qalib gəlir.
Mən oyundan zövq alıram, amma yeni robotlar əldə etməyin daha asan olmasını arzulayıram, yeni robot almaq və ya robotu almaq üçün daha çox gözləməliyəm.
Ədalətsiz oyun. Tam heyətlə qarşılaşmadan matça başlaya bilmərəm. Siz robotlarınızı müəyyən bir səviyyəyə çatdıracaqsınız və sonra onları əhəmiyyətsiz edəcəklər. Bu, sırf biznes modelini qazanmaq üçün ödənişdir.
Yaxşı, əsl başçı olacam, bu oyun başlanğıcda çox əyləncəlidir, amma uşaqlar, həqiqətən qazanmaq üçün maaş üzərində işləməlisiniz, yaxşı robotların silahları və avadanlığı ya maaş divarının arxasında kilidlənir, ya da günlərlə günlərlə məşğul olursunuz. parça. Beləliklə, əsas etibarilə, MÜQƏDDƏS OLAN BÜTÜN OLANLARIN SEVGİSİ ÜÇÜN XAHİŞ EDİN, uyğunlaşmanı yalnız sizin səviyyənizdən deyil, hansı robotlara və silahlara sahib olduğunuzdan daha çox asılı olan yerə dəyişdirin, əsasən, əgər siz əməliyyat robotları və əməliyyat silahlarından istifadə edirsinizsə, güclülərə qarşı çıxırsınız. Xalq
Mən bu oyunu sevirəm, köhnə xatirələri geri qaytarır. Ancaq qazanmaq üçün pul var. Yalnız qazanmaq üçün pul ödəmək deyil, həm də hər şey çox bahadır. Odur ki, zəhmət olmasa pixonic edin ki, qazanmaq üçün ödəniş olmasın.
Yaxşı oyun, ancaq sizə doğru addımlayaraq sizə qalib gələ biləcəkləri robotlar/silahlar almaq üçün yüzlərlə və ya minlərlə dollar xərcləyən qumbaraatan oyunçular sizi əsəbləşdirəcək. Kifayət qədər pul ödəsəniz, bacarıq tələb olunmur. Bu uşaqlar hələ də aşağı liqalarda qalmağa hazırdırlar. Siz balanssızlıq barədə məlumat verə bilərsiniz, lakin bu, hələ də inanılmaz dərəcədə yayılıb. Başqa bir müdrik yaxşı oyunu məhv edir. Eyni məsələ, niyə bir neçə il əvvəl oynamağı dayandırdım, dəyişmədim.
güncellendi çok gözəl
Qazanmaq üçün xallar üstəgəl 2 və uduzmaq üçün xallar mənfi 22-dir. Onların necə "şərəf xalları" qazandıqlarının mənası yoxdur. Klanınıza mənfi xallarla kömək etmək çətindir, klan üzvləri buna görə oyunu həmişəlik tərk edirlər. Əyləncəli oyun, lakin qazanmaq çox bahadır və müştəri dəstəyi zəifdir.
Idare etmek cetindi
Yaxsidir
Oyun əladır, amma böyük problemi var. Qazanmaq ödənişlidir. İlk f2p oyunçuları yeni robotlar əldə etmək üçün mübarizə aparır, çünki komponentlərin əldə edilməsi prosesi olduqca yavaşdır. Bir bot üçün 10k sizə ən azı 3 ay çəkəcək (bütün gün oynayırsınızsa). Beləliklə, xahiş edirəm bu oyunu f2p oyunçuları üçün daha yaxşı edin!
super iqradı menden zize tövsiye
Son yeniləməniz iddia etdi ki, o, oyunçular üçün hədəfləmə sistemini düzəltdi və sistemdə kilid tətbiq etdi. Düşünürəm ki, bu yalandır, çünki mən açıq şəkildə Titanı hədəf alanda mənim “hədəfim” həmişə həqiqi hədəfimdən 100 metr aralıda örtünün arxasında gizlənən başqa bir robota keçir.
Əyləncəli oyun, lakin ona çoxlu pul qoymasanız, uğurlar qazanın.