Post by coorfindphomari on Feb 28, 2022 13:07:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Eventide: Slavic Fable ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Eventide: Slavic Fable IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator kodova primogemi ▞▞▞
▞▞▞ Eventide: Slavic Fable 2022 version ▞▞▞
Zainteresirao me, dovoljno lako s pravom količinom poteškoća. Tema je dobro osmišljena 🇬🇧
Prelako, demo je prekratak, igra je preskupa. Dao mu dvije zvjezdice za grafiku i igrivost.
Volio bih, ali pošto sam platio i učitao, stalno mi govori da nemaju evidenciju o mojoj uplati pa se neće otključati! Žestok! Uopće nije baš sretan.
Dobra grafika, mogla bi biti malo duža i imati bolju kartu, zapravo ne vrijedi 5 dolara
Skroman je zahtjev da nam napravite besplatne igre koje su zabavno igrati, ali nije pošteno da ne možemo igrati dok ne platimo, molim vas pokušajte napraviti besplatne igre
Bilo je prilično dobro, ali nedovoljno zagonetki i malo lako. Također je bilo prilično kratko.
Sjajna igra. Malo vas usporava u učitavanju.
Volim ovu igru. Prekrasna grafika. Ne preteško i ne tako lako gdje postaje dosadno. Savršeno za opuštanje. Dao sam mu 4 zvjezdice jer je tako kratak, privlači vas i traži da se pridružite za 4,99 USD mjesečno. Da postoji mogućnost kupnje jedne po jedne igre kupio bih.
Zašto ideš tako daleko samo da bi morao platiti igru ovdje sam mislio da je jednom bila dobra igra koja je bila besplatna, ali ne moraš platiti da nastaviš, jednostavno je sranje
Divna igra!!!
Sjajna igra jedva čekam više, to je bila 2017., sad je 2019. igram opet, tako dobro, hvala.
Apsolutno mi se sviđa do sada. Prelijepo Prelijepo! Volite interaktivni hmelj. Kupit će ako nastavi imati visoke standarde kao i obično. Bravo!
U redu je
Bilo bi bolje, ali ja sam švorc
Izbrisano. Gumb za povratak treba srediti. To je noćna mora. Izbrisana igra zbog toga
Brzo učitavanje. Gumb savjeta za brzo punjenje, dobre igre na karti i kurve. Volite ovu igru.
Ovo kao i svi drugi poput njega nikada ne bi smjelo reći besplatno, nikad se ne igrate dovoljno da vidite sviđa li vam se to stvarno ili ne.
Ne govori ništa o tome da je demo i dopušteno je igrati samo 3 ili scene prije nego što morate platiti 6 dolara (što je više nego dvostruko više od vrijednosti igre) za otključavanje. Smatram da je to laganje korisnicima koji traže igre za igranje. Budući da ih to čini lažovima, što je nepoštenje, ne može im se vjerovati.
Priča je dobra, a zagonetke zabavne. Volim igru.
Jako interesna igrica
Cool
Demo. Morate kupiti da biste igrali više.
igra se ne otvara
Dobijte samo oko 10-15 minuta igre. Zatim očekuje da platite. Ne vidim riječ suđenje u opisu igre.
volim grafiku i priču..volio nije trajalo dovoljno dugo
Lijepo je igrati
Sjajna igra. Dobra priča, lijepa grafika, glatko za igranje... Mabye malo kratko, ali bilo je i bonus igre pa je bilo ok.
Svidjelo mi se što sam imao za odigrati
Sjajna igra!!
Zabavna mala igrica za koju nisam siguran. što je platio punu cijenu, a ipak je sklopio posao, bilo je zabavno ne previše sakriti predmet igrao.
Samo demo.
To je sjajna igra i prolazi vrijeme
Eventide: Slavic Fable Adventure gmt
Samo da je duže 😊
Volim priče, želim se nastaviti igrati i igrati
zašto ne mogu kupiti cijelu igru, nešto nije u redu
Hm, jednostavna igra
Previše stravičan
Kao
Ja sam obožavatelj serije 'grim legends' i htio sam igrati nešto slično. Stvarno dobra puzzle igra i očaravajuća priča. Jedina bi kritika bila da je osjetljivost na dodir ponekad pomalo upitna i da je cijena porasla (5 funti za otključavanje cijele igre ili se igrač potiče da se prijavi na mjesečnu pretplatu od 3,50 funti). Ali općenito ugodno i izaziva ovisnost.
Galaxy Attack (Premium) อาร์เคด ctj
Sjajna igra s prekrasnom grafikom
Nisam koristio ovu aplikaciju. u mnogim mjesecima. Sjećam se koliko sam uživao u igri. Grafika je divna.
Eventide: Slavic Fable Phiêu lưu gxjc
Iako, možda je malo za novac koji plaćate. Mislim da bi 2,75 funti bilo prikladnije. Priča je bila dobra i HOS-ovi nisu bili loši, ali se dalo poboljšati. Zagonetke su bile malo prejednostavne, osim jedne, mislim, koja je bila malo izazovnija. Općenito, to je dobra igra i ipak bih je preporučio.
Svidjelo mi se! Privlači vas dubokom i bogatom pričom!
Bilo je u redu, ali volio bih da je vellin mi vuk ili vampir
Sviđa mi se priča i bića koja su u njoj. Sve u igri je nevjerojatno i zabavno za igrati.
Prekrasna igrica prekrasna grafika. Prebrzo za igru koju sam morao kupiti, ali inače odlična igra
Gubite vaše vrijeme, nemojte ga preuzimati
Eventide: Slavic Fable சாகசம் rvd
To je sjajna igra, ali morate platiti mnogo za igru